Регион

Учителка по информатика поема Младежкия

Радка ТодороваОт днес в ОП „Детски и младежки център“ в Димитровград е назначен ВрИД директор. Това е Радка Тодорова на 39 г., която е магистър по „Електронна техника и технологии“ от Технически университет –  Габрово, съобщиха от пресслужбата на общината.

До сега Тодорова е работила 10 г. в ПГ „Кап. Петко Войвода“ като старши учител по професионална подготовка „Информатика и информационни технологии“. Омъжена с едно дете.

До тук се стигна след като на 24 септември Христина Ташева подаде оставка като директор на Младежкия. Повод за решението й бе избухналият скандал с нацепването на роял от марката „Блютнер“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
234
234
17.10.2013 19:08 19:08

Тази ли е временно изпълняващата директор на ОП „Детски и младежки център“! Как може!? Това е голяма грешка. Вие знаете ли що за миндил е тази!? Не трябва ли да се избират подходящи, знаещи и можещи за управленци! Я, кмета да си поправи грешката, че ще пламне и центъра с нейната зараза. По- злобно и отвратително същество няма в Димитровград! Дай и мръсотии да прави. Ше пропищят всички от нея.Моля, поправете си грешката, докато не е късно.

Анонимен
Анонимен
12.12.2013 13:35 13:35

ТАМАН ЩЕ ОПРАВИ МЛАДЕЖТА :))))

Back to top button