Хасково

Съдът възстанови д-р Милчев като шеф на ИАРА

Д-р Милчо Милчев, архивСъс свое решение от 12 октомври Софийският административен съд възстанови като началник на ИАРА-Хасково д-р Милчо Милчев.

Haskovo.info припомня, че той бе освободен от поста на 15 март със заповед на тогавашния шеф на националната агенция Драгомир Господинов. Основният мотив бе, че той покровителствал бракониерите. Д-р Милчев обжалва и съдът реши, че освобождаването му е неправомерно.

„Резултатът от това дело показва, че има справедливост и законът е равен за всички. Така ще процедирам и с рибарите, никой няма да е облагодетелстван“, каза д-р Милчев. Той допълни, че няма да съди рибарите, които му спретнаха своеобразен другарски съд при уволнението. Решението взел след консултация с адвоката си.

Досегашният шеф Костадин Костадинов ще продължи работата си като инспектор в Свиленград.

На въпрос на Haskovo.info какво се случва по сигнала с „къртицата“ в ИАРА, д-р Милчев обясни, че всичко се е случило в негово отсъствие. Той допълни, че Костадинов си е свършил работата и е придвижил сигнала за инспектор, който покровителства бракониерите, до централното ръководство в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
рибар
рибар
16.10.2013 18:26 18:26

Добре дошъл д-р Милчев отново в редиците ни.Пределно ясно ни е,че всичко беше скалъпено срещу вас.Но всяка крушка си има и опашка.Еи го на,обществена тайна е кой е къртицата в сектора.Но защо още нищо не е направено. г-н Сакаджиев сляп ли е,какво чака още.Дали пък и в тая ситуация пак няма покровителство отгоре.Вярвам в Вас и вашата честност,но положете повече усилие и ги разчистете тия продажници от агенцията.Вярваме в вас.Оправдайте доверието ни.

Анонимен
Анонимен
16.10.2013 21:23 21:23

doktore zahva6taise s brakonerite ribari kato malkoto mite ilko galaba i mnogo drugi koito se pravqt na vadichari a postiqnno puskat mreji kvo 6te gi pravim tqh a ima i mnogo drugi

Back to top button