Хасково

Конференцията на сините пред провал, от СДС – Хасково възмутени

СДС, архивПредстоящата конференция на СДС в Пловдив за южен-централен район е пред провал. Това стана ясно, след като по неясни принципи бе определена дата и място, без това да е съгласувано с останалите регионални структури, влизащи в тази част от синия пъзел на СДС. На конференцията няма да има представители на Хасково, Кърджали, Смолян и Пазарджик, заяви областният лидер на сините Георги Шишков.

Не може да се решават по странни критерии подобни важни събития от календара на СДС, без да са уведомени останалите организации. Ние отправихме предложение това събиране да бъде в Кърджали, за да има по-балансиран подход. Вижда се, че няма промяна в управлението и схематичното мислене да се пробутват хора по централни позиции доведе до слабите резултати от месец май. Нека хората от старото ръководство да се постараят да усетят какви са настроенията по места, за да не се допускат стари грешки. Не може ли някои млад и енергичен човек да бъде на мястото на този, които явно ще бъде номиниран и преизбран“, заяви Шишков.

Както Haskovo.info писа, областният съвет на СДС се събра на редовно заседание в Харманли в края на септември. Тогава сините настояха регионалната конференция на СДС в Южен-централен район да бъде в Кърджали, а представителят в главния орган на партията да бъде от град различен от Пловдив, защото Емил Кабаиванов е лице на града под тепетата. От СДС – Хасково припомнят, че преди месец се проведе подобна конференция в Бургас. Тогава структурата от Стара Загора не присъства по същите причини, по които сега сините от Хасково, Кърджали, Смолян и Пазарджик няма да се включат в конференцията в Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.10.2013 10:55 10:55

Златева Мариела член на СДС Хасково ли е или на ДПС КАРАМАНЦИе милата,говори се че е подала молба да е приемат в БСП ХАСКОВО .какво Е ПОЛОЖОНИЕТО С НЕЙНОТО ЧЛЕНСТВО и къде да се записваме.

Back to top button