Хасково

Ловят скорпион в хасковски апартамент

Пожарна, архив3-сантиметров скорпион заловиха снощи от групата за „Спасителна дейност“.

Сигналът е подаден в 20.25 часа от собственика на апартамент на хасковската ул. „Филип Тотю“ 5. Скорпионът е пълзял по стената на коридора на жилището.

От пожарната съобщиха за Haskovo.info, че опасното животно е било заловено в буркан. Хората от блока споделили, че никой там не отглежда скорпиони и нямат представа от къде се е появило паякообразното. Това е първият случай за годината, в който групата за „Спасителна дейност“ лови скорпион.

Пак вчера в 15.27 часа пожарникарите са били повикани на помощ на човек, който се качил на покрива на сградата на фонд „Земеделие“ в Хасково. Мъжът повикал пожарната, защото преценил, че покривът е много хлъзгав и не може да слезе сам.

Пожарникарите са разчиствали вчера и паднали клони по улици в Хасково и Димитровград и са обезопасявали кабели в хасковския кв. „Хисаря“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
скорпион
скорпион
18.10.2013 13:07 13:07

Тези скорпиони не са опасни и идват от дървата за огрев. В Родопските села е пълно с такива и хората не ги закачат. Ужилването им е равносилно на това на осата.

Back to top button