Хасково

Спипаха 16 000 контрабандни цигари в Голф

Цигари, архив16 000 къса безакцизни цигари иззеха хасковските полицаи.

Вчера автопатрул на РУП-Хасково е извършил проверка на лек автомобил Фолксваген Горф, шофиран от 30-годишен жител на село Малево. В колата с него е пътувал и 26-годишен хасковлия, познат на органите на реда.

При проверка на колата са намерени и иззети цигарите от различни марки без бандерол. Мъжете са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

63-годишен мъж от хасковското село Сираково е задържан за кражба. Отново вчера полицейските служители са го установили като заподозрян в извършването на кражба на 10 кг изсушен тютюн от помощна постройка на негов съселянин.

Извършена е и кражба на монети.Неизвестно лице е проникнало в стая на счетоводство на земеделска кооперация в хасковския кв. „Болярово“ след счупване на патрони на входни врати. Откраднати са 180 лв. на монети. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.10.2013 18:02 18:02

sigari bez banderol ievtino kompleks varbitsa

Back to top button