Регион

300 танцьори с благотворителен концерт за Биляна

Концерт, архивБлизо 300 танцьори ще се включат в благотворителния концерт за набирането на средства за лечението на 32-годишната димитровградчанка Биляна Колева. 
Младата жена страда от тежка дискова херния и до сега е претърпяла 4 неуспешни операции. За лечението й са необходими 32 000 лв.
 
Фолклорният концерт ще се състои на 1 ноември от 19 часа в димитровградската спортна зала „Младост“, съобщи организаторката Ирина Костадинова, председател на читалище „Христо Ботев 1902“ и ръководител на две от трите групи за народни хора там. В него ще участват 10 колектива от общината, Хасково и Стара Загора. Всеки от тях ще се представи с по 2 хора, а на края ще има и 3 изпълнения, в които ще може да се включи и публиката. Предвидени са и много награди за зрителите.
 
На входа на залата ще бъдат разположени кутии, в които всеки ще може да отдели средства за лечението на Биляна. Такива ще бъдат поставени в читалището, на Неделния пазар, други ключови места в Димитровград, както и по селата.
 
С концерта на Деня на будителите ще бъдат отпразнувани 5 г. от създаването на групите за хора „Тракия“ и 111 г. от основаването на читалището. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button