Хасково

Крадци срязаха метална каса и задигнаха 400 лв. и 200 грама златни бижута

Полиция, архивВ края на седмицата крадци проникнали с взлом в офиса на хасковска фирма на бул. „Съединение“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Обирджиите влезли в помещението като счупили патрона на метална врата след което срязали касата с размери 50/40/70 см, откъдето откраднали 400 лв. Те задигнали и около 200 грама златни бижута на 49-годишната собственичка.

Взломът е станал за времето от 20 ч. на 17 октомври до 8 ч. на следващия ден. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Двама младежи пък са задържани за кражба на тютюн. Момчетата на възраст 20 г. и 29 г. са откраднали от селскостопанска постройка в двор на имот с. Миладиново 31 низи изсушен тютюн, собственост на 68-годишна жена. Младежите са задържани до 24 часа.

740 къса безакцизни цигари иззеха икономическите полицаи. През почивните дни те са проверили 74-годишен мъж на хасковската ул. „Акация“. В 2 полиетиленови плика са открити цигарите от различни марки без бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button