Хасково

Пушещ асансьор в детска градина вдигна на крак огнеборци

Пожар, илюстрацияНа сигнал за пожар в асансьор в детската градина на ул. „Булаир“ в Хасково са се отзовали вчера пожарникарите, съобщават от Областната противопожарна служба. Инцидентът е станал в края на работния ден около 17:20 часа.

Двигателят на асансьора започнал да пуши от прегряване. Директорът на детската градина позвънила на телефон 112. Веднага на място пристигнал един екип огнеборци, който огледал съоръжението. Днес двигателят на асансьора ще бъде даден за ремонт.

Инцидентът не е попречил за нормалното провеждане на занятията в детската градина днес, съобщиха за Haskovo.info от общината.

В първия работен ден на седмицата са регистрирани още 4 пожара в сухи треви и отпадъци в селата Малево и Добрич, по пътя Свиленград – Любимец и край зайцекомбината в Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button