Хасково

Директор се приготви да размахва червен картон на ученици

ЛигатаС жълт и червен картон се „въоръжи“ директорът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ Костадин Калъпов за детската шампионска лига FARЕ, която се проведе днес в двора на училището.

Той влезе в ролята на съдия и зорко следеше дали се спазва духа на толерантност по време на футболните двубои.

„Още не съм вдигал жълт или червен картон, но ако се наложи ще го направя“, каза за Haskovo.info съдията по време на първата среща.

ЛигатаДетската шампионска лига FARE се провежда за шеста поредна година в хасковското училище. Целта на турнира е да възпитава толерантност във взаимоотношенията между децата. „Това нещо трудно се постига, но трябва да се правят усилия“, смята директорът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

В шампионската лига взеха участие ученици от II до VIII клас. Те бяха разделени в шест отбора – Реал Мадрид, Арсенал, Манчестър Юнайтед, Барселова, Милан и Челси. В надпреварата се включиха и момичета.

Турнирът няма състезателен характер, но всички участници в него получиха лакомства. Младите футболисти бяха подкрепени от фенове, а преди двубоите и по време на полувремената погледите на зрителите бяха привличани от мажоретки

Лигата Лигата
Лигата Лигата
Лигата Лигата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Колева
Колева
22.10.2013 15:08 15:08

На този некадърник кой ще му покаже червен картон? Децата са абсолютно неграмотни. Да си гледа човека търговията и да не пречи на образованието!

Back to top button