Хасково

Хасковлии търсят тристайни апартаменти с квадратура на двустайни

ХасковоТристайни апартаменти с квадратура на двустайни са най-търсените от хасковлии имоти, коментират брокери.

За да спестят пари от цената на имота, новодомците търсели жилища с квадратура от 70-75 кв.м. с две малки спални и хол, комбиниран с кухненски бокс. Такова е предимно новото строителство. Цената на квадратен метър площ в централна градска част е около 500 евро. В по-отдалечение квартали можело да се намери и за около 350.

Монолитните двустайни апартаменти в хубав район варират от 48 до 65 хиляди лева.  

Панелните в покрайнините и в близост до ромската махала могат да се намерят и за 30-тина хиляди, коментира Христо Маргаритов, който е консултант в агенция за продажба на недвижими имоти в Хасково.

Според брокерите в момента има раздвижване на пазара на имоти, тъй като цените им са сравнително ниски и могат да се сключат доста изгодни сделки. Селските имоти също се търсят. В селата, които са близо до общинските центрове може да се намери декар място със стара къща за около 15 000 – 20 000 лева.

При наемите най-търсени са двустайните апартаменти. Те се предлагат за около 200 лева на месец, допълни Камен Маринов, който е собственик на агенция за недвижими имоти в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button