Регион

Нищят трафика на хора на кръгла маса в ПМГ

Кръгла масаВ ПМГ „Иван Вазов“ се проведе кръгла маса на тема „Трафик на хора“. Проектът е дело на учениците Пламена Пенчева, Симона Маркова и Мерилин Али, които са представители на училището в консултативния младежки съвет в Димитровград.

На форума бе представена презентация, както и кратко видео по темата, след което бяха обсъдени казуси по действителни случаи. На всички ученици и гости бяха раздадени брошури и листовки, изготвени от учениците на ПМГ, с цел превенция на трафика на хора.

Участие в кръглата маса взеха възпитаници на СОУ „Васил Левски“, ПМГ „Иван Вазов“, СОУ „Любен Каравелов“, ПГХХТ „Асен Златаров“ и представители на „Детски и младежки център“.

Събитието има за цел да информира учениците, да провокира активна гражданска позиция и да включи младите хора в дейности, целящи превенция на рисковото поведение.

Кръгла маса  Кръгла маса 
 Кръгла маса  Кръгла маса

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button