Хасково

Помощното игрище на „Хасково“ остана с една врата

ВратаПомощното футболно игрище до градския стадион в Хасково остана с една врата след като вандали разбиха втората. Така децата и юношите на футболния „Хасково“ на практика няма къде да тренират.

На пресконференция днес старши треньорът Димчо Ненов изрази възмущението си от този факт. Той припомни, че състоянието на спортната база в Хасково е плачевно. Ненов даде за пример Димитровград. „Въпреки че са по-малък град те могат да послужат като еталон за състоянието на спортните бази и заслужават само адмирации“, каза още старшията.

По повод предстоящото в събота от 16 часа домакинство на „Монтана“ от 11-я кръг на „Б“ група Ненов заяви, че със сигурност това ще бъде най-важният мач до края на сезона. Той посочи, че тимът на гостите е един от сериозните претенденти за влизане в „А“ група. Треньорът прогнозира изключително тежко домакинство и призова публиката да подкрепи футболистите. Ненов каза, че всички в отбора тренират на 100% и се готвят да покажат добра игра и да спечелят трите точки.

В пресконференцията участва и Диян Лозев, който от началото на сезона има 4 отбелязани гола. Футболистът сподели, че очаква победа особено ако колегите му покажат играта от домакинството с ЦСКА.

Врата  Врата 

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
emirkan
emirkan
24.11.2013 11:13 11:13

veche vratata e opravena !

Back to top button