Хасково

Балерини събраха 1500 лв. за фест в Нови Сад

ImageБалерините от хасковската формация „Рона“ успяха да съберат 1530 лв. за участието си на международния фестивал „Dance Fest Novi Sad“ в Сърбия от 22 до 25 ноември. 
Тази вечер в читалище „Заря“ бе благотворителният концерт на балета, от който се набраха 330 лв. Хореографът Милена Налбантова заяви, че преди шоуто формацията вече е успяла да си осигури още 1200 лв. Целта на благотворителната акция бе колкото се може повече деца да заминат за Нови Сад, където само таксите за участие са от 15 до 30 евро.
 
Грациите на „Рона“ показаха чисто новият си репертоар, с който ще покоряват журито в международния фест. Пред публиката се представиха и най-малките танцьори.
 
Както Haskovo.info писа, сръбският фест е партньор на хасковския „Вълшебен свят“. Там Налбантова ще даде и две специални награди – за най-добра формация и най-добър солист, които ще могат да участват с преференции на следващото издание в Хасково.
 
Тазвечершният концерт бе и генерална репетиция преди фестивала „България танцува“ в Димитровград, който е в началото на ноември.
 
 Рона  Рона
 Рона  Рона
 Рона  Рона

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Galetoo Dimitrova
Galetoo Dimitrova
25.10.2013 13:22 13:22

bravo na momicheta strahoten koncert napraviha !!

Girls
Girls
25.10.2013 13:25 13:25

Naistina vse po dobri stavat s vseki izminal den !! Ot spartak do koncertut vchera az vidqh dosta novi horeografii i momichetata i momcheta zadobrqvat s vseki izminal den !! Pojelavam im yspeh za predstoqstite im subitiq i ste stiskame palci da predstavqt bulgariq dostoino !! Pozdravleniq za Milena Nalbantova !! 🙂

mako71
mako71
25.10.2013 17:08 17:08

браво на всички танцйори.Поздравления за г-жа
Налбантова!
Бизнесмените от красивият ни град,при добро желание могат да спонсорират клуба на г-жа Налбантова.Така ще подпомогнат и читалище“Заря“,а така танцйорите ще прославят Хасково. 😀 🙂

Back to top button