Регион

Виктор Чучков замести цял оркестър с „Блютнер“-а и Сирма

КонцертСветовно известният пианист и композитор Виктор Чучков изнесе тази вечер едночасов концерт в димитровградския театър „Апостол Карамитев“. 
Музикантът изпълни „Бисери от клавирната музика“ на втория роял „Блютнер“ в града. Театралният салон бе почти пълен с меломани, които се насладиха на клавирни изпълнения от Фредерик Шопен, Муцио Клементи, Луи Дакен, Волфганг Амадеус Моцарт, Пьотр Илич Чайковски, Едвард Григ, Лудвиг ван Бетовен, Морис Равел, Веселин Стоянов, Ференц Лист и Сергей Прокофиев.
 
Изненадата на вечерта бяха двата валса за пиано на четири ръце в изпълнение на маестрото и неговата талантлива ученичка Сирма Величкова, която е с множество награди.
 
В края на концерта диригентът на димитровградския духов оркестър Доцо Вътков заяви, че Чучков и рояла спокойно са заместили цял симфоничен оркестър. Пианистът бе изпратен с аплодисменти и три кошници с цветя.
 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button