Хасково

Нов от БСП, никой от ДПС и благотворителност на сесията

СесияНов общински съветник положи клетва в хасковския местен парламент. Това е Радан Чолаков от БСП, който влиза на мястото на назначения за заместник-областен управител Иван Станчев. Чолаков е строителен инженер и има опит в местния парламент като съветник в продължение на два мандата.

В залата на общинския съвет днес липсваше цяла сесийна група – тази на ДПС. Официално никой от шестимата съветници от партията не е уведомил, че смята да отсъства. По неофициална информация поне четирима от тях са в чужбина, а Танер Емин все още празнува раждането на сина си.

Въпреки намаления състав на местния парламент благотворителката Снежана Гарабет не пропусна да проведе поредната си акция. Тя събра пари от съветниците, които ще предостави на Защитеното жилище за тинейджъри. От всеки местен парламентарист кака Снежка събра по 3 лева, с изключение на представителите на строителния бранш. За тях „таксата“ беше 5 лева, въпреки кризата в сектора. Общата сума в края на сесията беше 113 лева.

 Сесия  Сесия

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БГ
БГ
03.12.2013 20:04 20:04

[img width=470]http://www.extremecentrepoint.com/wp-content/uploads/2013/12/hliab_thumb.jpg[/img]

Back to top button