Хасково

Мадлен Алгафари: Да си политик в България е диагноза

Мадлен АлгафариИзвестната психотерапевтка, поетеса и режисьор Мадлен Алгафари представи днес в Хасково новата си книга „Как да се разболяваме качествено“.

На срещата с авторката присъстваха близо сто нейни почитатели, повече от които дами. Алгафари обясни, че е написала книгата за три дни: от 4 до 6 януари, провокирана от идеята, че днешния човек полага огромни усилия да се лекува и е още по-старателен в усилията си да се разболява. В „Как да се разболяваме качествено“ са събрани 366 съвета като най-важните грешки, които допускаме са разделени в седем раздела.

Алгафари представи книгата си накратко за да остане повече време за задаване на въпроси. Нейните почитателки се интересуваха какво е за авторката писането, която обясни, че това е катарзис и не може без него. На питане дали би влязла в политиката, където мъжете са доказали слабостта си, Алгафари отговори, че никога не би го сторила, защото за нея това е диагноза. В родния политически живот всички гледали на първо място своята сметка, а малцината идеалисти били смачквани от системата. Аз се занимавам с политиката на вътрешния свят, каза още психотерапевтката.

Мадлен Алгафари разкри, че подготвя нова книга – „От какво ще кажат другите, до какво избирам аз“, която ще излезе от печат след Нова година.

Мадлен Алгафари   Мадлен Алгафари

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Участник
Участник
28.10.2013 16:07 16:07

Много интересно и вълнуващо е общуването с нея.Естествена и непосредствена като човек, Мадлен те предразполага да мислиш върху написаното и сам да стигаш до нови открития за себе си. Животът е едно подарено ни вълшебство – плод на любов. Ако се откажем да бъдем нещотърсачи, то все едно да се откажем от него, а това е най-голямата ценност, която имаме. Затова изборите ни са важни. Хубаво е да се развиваме и да се променяме, като приемаме, че това се случва и с другите. Ако е градивно, то е за добро. Гладът за истина и за красота също е диагноза!

Back to top button