Спорт

„Хасково“ и „Монтана“ не се победиха, „Димитровград“ разкости „Сливен“ като гост с 6:0

МачОтборите на „Хасково“ и „Монтана“ не се победиха и завършиха 1:1 в среща от 11-я кръг от „Б“ група.

На градския стадион в „Хасково“ се получи здрав мач, в който повечето чисти положения бяха за домакините. Първото полувреме завърши 0:0. Втората част предложи по-открит футбол като хасковлии първи излязоха напред в резултата след хубав гол на Недялко Хубенов в 68-ата минута. Влезлият на почивката Ели Маркес възстанови равенството 8 минути по-късно. До края на срещата и двата отбора опитаха да вземат трите точки, но усилията им не дадоха резултат.

Така „Хасково“ остава на второто място във временното класиране с актив от 23 т., пред „Монтана“ с 18 т. и зад „Марек“ с 27 т.
Любопитни резултати се получиха в Югоизточната „В“ група, където „Димитровград“ разби като гост „Сливен“ с 6:0, а „Свиленград“ надигра „Миньор“ в Раднево с 1:0. Димитровградчани са на 15-то място във временното класиране със 7 т., а „южняците“ са 7-ми с 18 т.

Утре, 27 октомври, е гостуването на „Любимец“ на „Лудогорец“ в поредния кръг от „А“ група.

Мач   Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button