Спорт

„Любимец“ удържа само едно полувреме срещу евробоеца „Лудогорец“

ФутболТимът на „Любимец“ удържа само едно полувреме срещу евробоеца „Лудогорец“ и загуби с 1:5 срещата си от 14-я кръг на „А“ група. 
Въпреки тоталното си превъзходство през първата част домакините от Разград така и не можаха да намерят път към вратата на любимчани. Второто полувреме обаче започна ударно за шампионите, които в рамките само на 8 минути направиха резултата класически. Себастиан Ернандес откри резултата в 48-ата минута, а Роман Безяк заби още две попадения в 51-ата и 56-ата минути. Орлин Орлинов вкара почетното попадение за гостите в 80-ата минута след шут от 13 метра. Последваха обаче още два гола на Безяк, които оформира разгромната победа на „Лудогорец“.
 
След днешното поражение „Любимец“ записа девети пореден мач без успех във футболния ни елит. В черната серия любимчани имат само едно равенство като гост на „Славия“. „Любимец“ е десети във временното класиране с актив от 13 т. и е само на точка от зоната на изпадащите.
 
Haskovo.info припомня, че в събота „Хасково“ направи реми като домакин на „Монтана“ в „Б“ група, а в по-долната дивизия „Димитровград“ и „Свиленград“ се поздравиха с победи като гости.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button