Спорт

Волейболистки от Димитровград с шанс за националния отбор

Волейбол4-5 волейболистки от димитровградския клуб „Раковски“ се очаква да получат повиквателни за регионалния отбор. Надеждите са поне една или две от тях да стигнат до националния волейболен тим.

Това съобщи треньорът на момичетата Петър Ташев след поредния успешен турнир в петък, събота и неделя в Казанлък. Там димитровградчанки разбиха с по 3:0 гейма отборите от Любимец, Средец и Стара Загора, надиграха с 3:1 Сливен и загубиха единствено от Чирпан с 0:3.

ВолейболТака тимът на „Раковски“ заема третото място във временното класиране при момичетата до 15 г., където се състезават общо 10 отбора. Нашите са само зад Казанлък и Чирпан.

Ташев заяви, че е много доволен от представянето на всички момичета, които вече са забелязани от треньорите на регионалния и националния отбор. Успехът е още по-значим, защото момичетата на „Раковски“ тренират усилено от близо година. Треньорът допълни, че състезателките израстват от мач на мач и очаква още много успехи от тях.

Този уикенд на турнир в Бургас ще участват момчетата на „Раковски“. Първенството при мъжете пък започва на 2 ноември. На 16-и волейболистите гостуват в Сливен, а на 23-и приемат Царево.

 Волейбол Волейбол 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button