Регион

Задигнаха меден кабел за 10 000 лв.

Полиция, архивМеден кабел за 10 000 лв. е откраднат в Тополовград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Служител на БТК е уведомил за откраднати 245 метра многожилен проводник от ул. „Варна“. Кражбата е осъществена чрез отваряне на 4 метални разпределителни шахти, след което е откраднат проводника с пластмасова обвивка на стойност 10 000 лева.

Последната кражба за денонощието е в хасковското село Клокотница. След изкъртване на дървен прозорец е проникнато в църквата, откъдето са откраднати 2 свещника и настолен кръст с височина 30 см, всички изработени от бронз.

Кражба на CD, 4 лентови тонколони и акумулатор са откраднати от лек автомобил в Димитровград. Тя е станала след използване на подбран или подправен ключ за Фолксваген Венто, паркиран на улица „Казинцбарцика“ в града. Според 40-годишния собственик откраднатото е на стойност около 800 лв.

И по трите случая са образувани досъдебни производства.

3800 къса безакцизни цигари иззеха икономическите полицаи. Вчера те са проверили къща на улица „Картечар“ в Хасково във връзка със сигнал за продажба на цигари без бандерол. В хода на проверката, в прилежащо помещение към къщата, в обособен тайник в земята са намерени цигарите без акцизен бандерол от различни марки. Папиросите са иззети с протокол за доброволно предаване от 22-годишна хасковлийка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button