Регион

Рекорд: Хеорин за 8,8 млн. лева задържаха на Капитан Андреево

ХероинътРекордно количество хероин в лек автомобил разкриха и задържаха митническите служители на Капитан Андреево. Наркотикът е открит в кола с българска регистрация, пътуваща от Турция за България и управлявана от български гражданин, съобщават от Агенция „Митници“.

По метода анализ на риска автомобилът е селектиран за щателна митническа проверка, при която в специално изграден тайник в задната седалка са открити увити в индиго 140 пакета. Всеки пакет е съдържал бежово прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на хероин.

Общото тегло на хероинът е 73,380 кг., а стойността му по цени на съдопроизводството е близо 8,8 млн. лв. Митнически експерти коментират, че това е най-голямото количество хероин, открито в лек автомобил през последните пет години.

Шофьорът и автомобилът са задържани. Работата по случая продължава.

През последните два месеца митническите служители са задържали общо 178 кг. наркотични вещества, 100 кг. от които хероин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ray4o
ray4o
30.10.2013 14:13 14:13

tovasa bg grajdani gotovanovsi poraziteli i zaraziteli na mladoto pokolenie balgarska mladej

Back to top button