Хасково

Мира и Любо спечелиха за пръв път с Купа България

"Гранд"Шампионската двойка от клуб „Гранд“ Мирослава Дойчева и Любослав Стоев спечелиха Купа България. Така престижното отличие пристигна в Хасково за пръв път.

Предпоследният кръг от веригата Купа България се проведе в Сливен в събота. По думите на треньора Николай Манолов Мира и Любо са се представили блестящо с латино-американската си програма при юношите старша възраст до 15 г.

Последният кръг е в средата на декември в Бургас и нашите имат шанс за първото място в генералното класиране. От догодина шампионската двойка ще се състезава при младежите.

На състезанието в Сливен участваха още 7 танцьори от хасковския клуб. Двойката Диляна Димитрова и Георги Атанасов спечелиха първото място във възрастовата група до 9 г. В същата група при солата Деси Цветкова също стана първа. Калина Георгиева се окичи със златен медал при 11-годишните, а Мариела Чиликова стана втора. При по-големите със златото се поздрави и Виктория Стоянова. Манолов похвали младите си състезатели, които бързо напредвали с танците и сподели, че другата седмица е възможно те да участват в силен международен турнир в Стара Загора. Отделно от „Гранд“ ще организират турнир на изгряващите звезди в Хасково, който ще се проведе на 17 ноември.

 "Гранд"  "Гранд"

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button