Хасково

Властта си купи тикви от базара на Езиковата

БазарЗамобластният управител Иван Станчев си купи тази сутрин тиква и картичка с черна котка от благотворителния базар на ГПЧЕ „Асен Златаров“ на пл. „Свобода“.

Благородната инициатива се организира в помощ на бежанците и е по повод празника Хелоуин. Станчев каза, че е съпричастен с каузата и си пожела черната котка да носи само късмет.

Тиква от базара си купиха още главният секретар на областта Добрин Парнаров, шефката на Регионалния инспекторат по образование Мариела Златева и директорката на Езиковата Пенка Делиева.

Базарът на гимназистите ще продължи до 16 часа с много песни и хубава музика. В ранния следобед на сцената ще се изявят и талантите от балет „Тангра“. От 18.30 часа започва и дискотеката в хасковско заведение, а 1 лв. от входа също ще отиде за бежанците. Накрая средствата ще бъдат предадени на БЧК, които ще ги разпределят на най-нуждаещите се.

 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иво
иво
31.10.2013 13:24 13:24

иван станчев е най голямата тиква .

Мариела
Мариела
31.10.2013 13:30 13:30

И на Златева много и отива

отива им!
отива им!
01.11.2013 7:29 7:29

Тиквеници с тикви /купувачите/ !

Анонимен
Анонимен
04.11.2013 9:15 9:15

Кой тва,Станчев ли е власта…?Ебат и власта-пидаллл.

Back to top button