Регион

Барби-та, парфюми, маратонки и опиум на границата

МентетатаЦял камион с детски играчки – менте са конфискували митничарите на ГКПП Капитан Петко войвода. На българо-гръцкия пункт пристигнал камион с българска регистрация, пътуващ от Турция за Испания. Возилото било селектирано за проверка. Оказало се, че камионът би натоварен с 398 кашона с общо 4 982 комплекта детски играчки с търговските марки Barbie и Disney.

Играчките са предимно кухненски и лекарски комплекти за малчугани, както и детски боулинг-комплекти.

В същия камион митническите служители са открили  50 колета с общо 600 комплекта играчки с логото на търговската марка Nickelodeon.

МентетатаПо същото време на ГКПП Капитан Андреево отново мобилна митническа група е селектирала за проверка автобус, пътуващ от Турция за Румъния. При извършената проверка в тайник под стъпалата му са открити 600 парфюма-менте.

Други, надлежно декларирани 1300 парфюма, натоварени в същия автобус, също са се оказали фалшиви. В автобуса са открити и задържани и 270 чифта маратонки с имитация на логото на защитената търговска марка Adidas.

На ГКПП Капитан Андреево е бил конфискуван и килограм опиум, увит около глезените на пътник. Мъжът е пътувал с автобус по редовна линия от Турция за Румъния.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button