Хасково

Д-р Милка Колева със зъболекарски Оскар

д-р Милка Колева с наградатаХасковският зъболекар д-р Милка Колева спечели Оскар от Асоциацията на денталните мениджъри в България.

Това стана по време на петото юбилейно издание на конкурса „Мениджър на дентална практика“, в което се регистрираха за участие 13 дентални практики и 5 зъботехнически лаборатории от цялата страна – Варна, Враца, Асеновград, Пловдив, Плевен, Русе, София, Тутракан, Хасково и Шумен.

Церемонията по връчването на наградите се състоя в Пловдив в рамките на изложението „ДенталЕкспо“.

д-р Милка Колева с наградатаПетото издание на „Мениджър на дентална практика“ е съпътствано от много „за първи път“, съобщават от хасковската колегия на Българския зъболекарски съюз . За първи път посещенията на практиките са били заснемани от оператор, който е влязъл в ролята на непредубедения пациент, разказа д-р Колева.

Той е имал възможността да обиколи всички 13 дентални практики – участници в конкурса и да се запозне с начина им на работа, апаратурата и пациентите.

Така призът „Изборът на пациента“ отива при д-р Милка Колева. „В нейния кабинет ме впечатли най-вече човекът – казах си, че ако ми се наложи да отида на зъболекар, бих избрал точно него“ – с тези думи операторът Емил Иванов е обосновал изборът си.

Д-р Милка Колева е завършила Медицинския университет в Пловдив през 1997 година и поливалентна специалност в София. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Az
Az
31.10.2013 18:34 18:34

РЕКЛАМААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!

Ух
Ух
31.10.2013 19:42 19:42

Ако е успяла да изкара на нотариуската от снимката отровните зъби, нобел да и дадат!

Аз
Аз
21.04.2016 14:05 14:05

КОЛЕВА, колко още хора излъгахте да си платите „Оскара„ и да си направите реклама, не се ли наядохте вече?? Имате ли си някаква представа как се вадят пари с честен труд ????? БОКЛУК

Iva
Iva
15.01.2023 19:30 19:30

Много слаба зъболекарка но за сметка на това се е научила да добавиш пари от две места от Здравната Каса и от Пациента.Хора за бога не си давайте здравните книжки на зъболекарите в ХАСКОВО!!!!!!!!!!!!!

Back to top button