Спорт

Баскетболистките удариха „Берое“, скачат на „Нефтохимик“

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ победиха „Берое“ (Стара Загора) в третия кръг от Националната лига с 81:72.

Решаваща за успеха се оказа втората четвърт, която момичетата на Елена Станкова спечелиха с 26:11. Останалите три части бяха загубени минимално, но „Хасково“ контролираше мача до края.

Кения Макбий записа 20 точки и 20 борби, а по 18 точки вкараха Катя Кордова и Биджони Рийвс.

Вече традиционно на полувремето с томбола бяха раздадени награди на публиката в зала „Дружба“: баскетболна топка, ваучери, спортен сак и мобилни телефони.

От началото на сезона „Хасково“ има две победи като домакин и загуба като гост на „Монтана“. Тази събота баскетболистките пътуват за Бургас, където ще се изправят срещу коравия тим на „Нефтохимик“. След тази среща има пауза в първенството и следващото домакинство е на 17 ноември срещу „Левски“.

„Победата днес можеше да е по-лесна. Исках в края на срещата да пусна 6 от по-младите момичета, но рискувах само с една от тях. Отиваме за победа срещу „Нефтохимик“. Притесняваме, че до сега съдиите свирят тежко срещу нас, така беше и днес, но срещу по-силни противници като „Монтана“ това се оказва решаващо“, коментира след срещата Елена Станкова.

Баскетбол  Баскетбол 
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovo
haskovo
01.11.2013 12:55 12:55

zori naidenova e nomer 1,

Back to top button