Хасково

Четирима мъже с контузии след меле заради момиче

ПолицияЧетирима мъже са пострадали при сбиване снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. Първият сигнал за мелето е получен малко преди 20 часа. Пристигналите на мястото на ул. „Климент“ полицаи обаче не открили групата.

Малко по-късно е получен сигнал от Спешна помощ, където били отведени пострадалите и продължили саморазправата в болницата.

При разпитите станало ясно, че двама хасковлии на 25 и 26 години са влезли в конфликт с двама братя на 27 и 31 години от село Големанци. Пререканието им прераснало в побой, а причината било момиче.

И четиримата участници в мелето са с наранявания. 25-годишният е с порезни и прободни наранявания по гръден кош и шия, оставен за лечение, а приятелят му е с контузия на ръката. По-големият брат от Големанци е с четири избити зъба и контузии по тялото, а по-малкият – с контузно- разкъсно нараняване на дясна вежда и лява скула, с оток на двете очи.

Тримата, които не са в болницата, са задържани за изясняване на случая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button