Хасково

Ротари „Хасково – Аида“ се побратимява с Текирдаг

Ротари Хасково - АидаРотари клуб „Хасково – Аида“ ще подпише харта за приятелство с колегите си от турския клуб в Текирдаг, съобщи за Haskovo.info президентът на местния клуб Митко Полихронов.

Четиричленна турска делегация, водена от президента на клуба от Текирдаг Бюрхан Гьочмен, пристигна на посещение в областния град, за да се запознае с местните ротарианци и да обмени идеи за бъдещо сътрудничество.

Това е първото посещение на ротарианците от Текирдаг в Хасково. След като подпишем хартата за приятелство ще можем да реализираме съвместни проекти с хуманитарна насоченост, коментира Полихронов.

РК „Хасково – Аида“ съществува от 8 години. Клубът е побратимен с още един клуб от Сърбия.

Ротари Хасково - Аида Ротари Хасково - Аида

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
йосиф
йосиф
01.11.2013 15:11 15:11

нещастници масонски. Още много задници трябва да оближете и да предавате родината си ,за да ви повишат в истински масони…

Анонимен
Анонимен
01.11.2013 15:14 15:14

Дианче,нищо лично но си поправи грешките…

ко рече?!!
ко рече?!!
01.11.2013 16:12 16:12

Тия в крайна сметка от Такирдаг ли пристигат, от Такиндаг ли идват и нямаше ли някакъв град дето се казва Текирдаг?! Или вие измисляте нова география

Back to top button