Регион

Събраха 11 000 лв. за лечението на Биляна

КонцертНад 11 000 лв. вече са събрани за лечението на 32-годишната димитровградчанка Биляна Колева
Това стана ясно на благотворителния концерт тази вечер в спортна зала „Младост“. В него се включиха близо 300 танцьори от 10 колектива от общината, Хасково и Стара Загора.
 
КонцертБиляна благодари на публиката за подкрепата и сподели, че тя й дава сили да продължи да се бори. Младата майка страда от тежка дискова херния и до сега е претърпяла 4 неуспешни операции в България. Сега тя иска да се оперира в Германия за което ще са необходими 32 000 лв.
 
Парите, събрани от благотворителния концерт, ще станат ясни в понеделник, а благородната кампания продължава. Средствата се набират от кутии, разположени на възлови места в Димитровград и с. Добрич, чрез SMS с текст DMS BIBI на номер 17 777, цена 1 лв. и по банков път IBAN: BG46UBBS80021083343930 BIC: UBBSBGSF Биляна Георгиева Колева.
 
Двучасовият фолклорен концерт се организира от читалище „Христо Ботев 1902“ с председател Ирина Костадинова. С него се отпразнуваха Деня на народните будители, 5 г. от създаването на групите за хора „Тракия“ и 111 г. от основаването на читалището. 
 
Концерт Концерт
Концерт Концерт
Концерт Концерт
Концерт Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button