Хасково

18-годишен уби момиче пред погледа на 3-годишно дете

Убийство18-годишно момче е задържано за жестоко убийство в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР. Предполага се, че той е наръгал с нож 19-годишно момиче.

Около 16 часа вчера на тел. 112 е получен сигнал от 24-годишна жена от Стара Загора, че не може да влезе в квартирата на сестра си на ул. „Липа“ в Хасково, но чува от вътре гласа на 3-годишната си дъщеря, която оставила там. Пристигналите полицаи и пожарникари разбили вратата и открили трупа на 19-годишното момиче.

След аутопсията станало ясно, че тя е починала от кръвозагуба заради прободни рани в областта на шията и гърба.

Убийство

Латка Димитрова

Няколко часа по-късно криминалистите задържали 18-годишния младеж на автогарата в Стара Загора. Той е от сливенското село Самуилово.

В хода на разследването станало ясно, че преди няколко месеца задържаният е имал връзка с 24-годишната сестра на жертвата и вчера дошъл в квартирата, за да я търси. 19-годишното момиче обаче не го пуснало вътре, той се ядосал, двамата се скарали и той я наръгал с нож пред 3-годишната й племеница.

Съседи разказаха, че жертвата се казва Мария и е от Стара Загора. Живеела в апартамента на ул. „Липа“ 47 от около година. Там често идвал по-възрастен чужденец, който се грижел за нея. Били добри хора. Част от съседите дори не разбрали какво се е случило вчера, а други предполагаха, че става въпрос за самоубийство. 

Живеещата в съседния апартамент Латка Димитрова разказа, че около 16 часа вчера, когато дошла сестрата на Мария, чула от вътре как детето казва „Падна“. Съседите обаче предполагат, че 3-годишното момиченце не е разбрало какво точно се случва и не е било травмирано.

Видео Вижте видео репортаж

 Убийство  Убийство
 Убийство  Убийство

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
afektiran grajdanin
afektiran grajdanin
02.11.2013 12:31 12:31

e ne tova ne e istina tiq hora ve4e napalno izperkvat ne znam na kakvo se dalji no tova da naraga6 nqkoi stana kato zdrasti

Back to top button