Спорт

Защитник наказа „Хасково“ във Враца

ФутболФутболният „Хасково“ загуби гостуването си на „Ботев“ (Враца) от 12-я кръг на „Б“ група с 0:1. 
В герой за домакините се превърна високият 187 см защитник Петър Петров, който вкара единственото попадение в края на първото полувреме. Момчетата на старши треньора Димчо Ненов се опитаха да обърнат развоя на срещата през втората част, но усилията им не дадоха резултат.
 
Така „Хасково“ запазва второто си място във временното класиране с актив от 23 точки, но се отдалечи на 7 т. от първото след днешната победа на „Марек“. Втори и трети са „Монтана“ и „Добруджа“ с по 19 т.
 
В срещи от 13-я кръг на Югоизточната „В“ група „Свиленград“ разби гостите от „Тунджа“ (Ямбол) с 6:1, а „Димитровград“ не можа да победи като домакин „Евроколеж“ (Пловдив) и завърши 0:0. „Южняците“ са шести във временното класиране с 21 т., а димитровградчани заемат 15-та позиция с 8 т.
 
Утре от 14.30 часа „Любимец“ гостува на столичния „Локомотив“ в поредния кръг на „А“ група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.11.2013 23:51 23:51

Nikoi ne kazva kakvi sa ambiciite na tova otborche

Back to top button