Спорт

„Любимец“ падна незаслужено от „Локо“

ФутболТимът на „Любимец“ загуби незаслужено гостуването си на „Локомотив“ (София) с 0:1 в среща от 16-я кръг на „А“ група. 
През по-голямата част от мача любимчани играха равностойно с „железничарите“. Гостите имаха възможност за гол още в 27-ата минута след опасен изстрел на Иван Минчев от 25 метра, но вратаря изби. Първото полувреме приключи без попадение.
 
Втората част започна по най-лошия начин за гостите, които получиха гол в 49-ата минута, дело на Маркиньос. До края на мача любимчани опитаха поне да изравнят резултата, но не успяха. Най-чистото положение изтърва Орлин Орлинов, който в 71-ата минута стреля опасно, но топката премина на сантиметри покрай вратата.
 
Така „Любимец“ записа 11-ти мач без победа и се намира на 11-то място в зоната на изпадащите с актив от 14 т.
 
Haskovo.info припомня, че вчера в среща от „Б“ група „Хасково“ падна като гост на „Ботев“ (Враца) с 0:1, а в Югоизточната „В“ група „Свиленград“ разби „Тунджа“ (Ямбол) с 6:1, а „Димитровград“ завърши 0:0 като домакин на „Евроколеж“ (Пловдив).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button