Хасково

Горя кола в „Орфей“ и къща в Любимец

Пожар, архивЛек автомобил изгорял в петъчната вечер в хасковския кв. „Орфей“, съобщават от областната противопожарна служба.

Инцидентът станал пред комплекс „Веспрем“ в 19.50 часа. Причина за пожара е късо съединение, като е изгорял целият автомобил.

Вчера следобяд е горяла къща на ул. „Арда“ 3 в Любимец, собственост на мъж с инициали А. И. К. Пожарът е тръгнал от комина и е унищожена 100 кв. м. покривна конструкция, 15 броя мебели и 8 броя бяла и черна техника, като е спасена сградата.

Купи сено са се запалили петък следобяд в двор в свиленградското с. Сива река. Причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън, изгорели са 15 дка. окосен фураж и е спасена сграда.

Селскостопанска постройка горя в димитровградското с. Върбица в съботната вечер. Причина за пожара е късо съединение и са унищожени 160 кв. м. покривна конструкция, 8 кубика дърва за огрев, 50 бали люцерна и 10 бали слама като е спасена сградата.

Пожарникарите са гасили още комин на апартамент в бл. 17 на хасковския кв. „Орфей“, сухи треви и отпадъци.
Аварийно-спасителната група пък оказвала помощ при катастрофа в петък през нощта с джип „Митсубиши Паджеро“ в хасковската местност „Ходжева чешма“. Спасителите са отваряли заключена входна врата на жена на хасковската ул. „Липа“ 47 и на друга дама на димитровградската ул. „Стефан Стамболов“ 3. Освободена е и заседнала жена в асансьор на бл. 29 в кв. „Орфей“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Билбо
Билбо
04.11.2013 9:45 9:45

„, като е изгорял целият автомобил.“
Не, ще откача. Това не е вярно. Да не съм бил там, както и да е. Как така ги пишете тези работи направо не знам.

ююю
ююю
04.11.2013 11:29 11:29

Как така ги пишат, човек удар да получи от лъжи в пресата.

Back to top button