Хасково

Мъж от старческия дом се удави в яз. „Сивата вода“

Сивата вода, снимка: Google maps70-годишен мъж от Дома за стари хора в „Кенана“ край Хасково е открит удавен в близкия язовир „Сивата вода“. Предполага се, че той сам е сложил край на живота си.

В неделя възрастният човек, който е родом от Малко градище, излязъл на разходка. Обяснил на охраната на социалната институция, че отива да запали свещ в близкия параклис, разказа за Haskovo.info директорът на дома Вълко Пехливанов. Няколко часа по-късно новината за кончината на 70-годишният мъж била съобщена от полицията.

Явно психиката му не е издържала, въпреки че нямаше никакви индикации, че ще сложи край на живота си„, коментира Пехливанов.

Удавилият се възрастен човек е известен сред обитателите в дома с прякора си „иманяря“. Бил ерген, нямал роднини. Често се връщал в родното си село, където търсел стари монети и съкровища.

Даже говореше, че в Малко Градище има заровени пендари и ще ходи да ги търси„, спомни си директорът на Дома за стари хора.

Днес предстои на тялото на 70-годишния мъж да бъде направена аутопсия. От полицията съобщиха, че при първоначалния оглед не са открити следи от насилие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button