Хасково

След четвърт век асфалтират ул. „Извор“ в Хасково

ДупкитеОгромни дупки зеят по ул. „Таню Войвода“  в Хасково, алармираха читатели на Haskovo.info. От 1988 година пътната настилка на бившата улица „Извор“ е в лошо състояние, коментираха живеещите там.

Преминаването на автомобилите е затруднено, а проблемът става още по-сериозен когато вали, допълниха те.  Непрекъснато хвърчат тасове, джантите ни са изкривени, оплакаха се още живеещите в района. Част от въпросната улица е толкова разбита, че не става ясно къде е тротоарът.

На бившата ул. „Извор“ живеят десетки хасковлии, които всеки ден трошат колите си по неремонтираната вече четвърт век отсечка. На разбитата улица има и жилищен блок – №24 от хасковския квартал „Бадема“, в който живеят над 100 семейства.

От община Хасково обясниха, че са запознати с проблема и „Таню Войвода“ е включена в списъка с улици, чиято настилка ще бъде ремонтирана до края на годината.

В подобно плачевно състояние са и още няколко улици в района. Сред тях са улиците „Цариброд“, „Дойран“ и „Хан Крум“.

Дупките

ул. Таню Войвода

Дупките

ул. Цариброд

Дупките

ул. Дойран

Дупките

ул. Хан Крум

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
violeta gadjeva
violeta gadjeva
04.11.2013 14:22 14:22

da se nadqvame 4e sled o6te 4etvart vek 6te se stigne i do 30-ti bl. v badema tuk sam ot 1990god. i ni6ti4ko ne napraveno okolo bloka za trotoari mi govorite tuka sa6to nqma a za zelenina da ne govorim ina4e si pol6tame danacite vsqka godina

hanko
hanko
04.11.2013 19:54 19:54

защо никой не поглежда зад 1-ви, 4-ти и 7-ми блок на Бадема, та там зея дупки като танкови окопи и да не говорим за контейнерите между 1-ви и 4-ти блок които са постоянно на пътното платно и сигорно в някой слънчев ден ще заследят някой микробус и ще блокират булеварда към кв. Болярово. На същото място има прекрасна възможност да се изградят така наречените джобове но тъй като на г-жа Тодорова и липва подписка те не се изграждат, всичко ли трябва да се иска с подписка от живеещите в близост жители. Предупреждаваме за блокада на лъпросния булеванд с въпросните контейнери!!!!!!!!!

Back to top button