Хасково

60 звънчета огласят театъра и църквата в Узунджово

ДуотоЯпонското дуо „Belly Love“ ще изнесе два концерта на японски звънчета в Хасковско.  Проявата е част от Дните на японската култура в България.

Уникалното музикално изкуство на Страната на изгряващото слънце ще бъде представено в петък от 18:00 часа в ДКТ „Иван Димов и в събота от 10:00 часа в Узунджовската църква.

Входът за концертите е свободен, съобщават от пресцентъра на посолството на Япония в страната ни.

Зрителите ще могат да се насладят на уникално творческо концертиране с 60 звънчета само с две ръце. Това е едно завладяващо представление, което разкрива един нежен и наситен с много топлина иновативен музикален свят, допълват от посолството.

Дамското музикално дуо „Belly Love“ на Айко Фуджие и Ерико Иноуе е създадено през 2007 година. Дуото е изнасяло концерти в цяла Япония. В рамките на Дните на японската култура, освен хасковлии, двете дами ще зарадват с нежната си музика и софиййската публика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button