Регион

Трима младежи грабят дядо, хващат ги

Полиция, архивТри момчета от Симеоновград са задържани за грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

През почивните дни в полицейския участък е получен сигнал от 81-годишен мъж от града. Той заявил пред полицаите, че 3 момчета са нахлули в дома му в с. Константиново през незаключената врата. След заплаха те му отнели 70 лв. и мобилен телефон.

След проведени издирвателни действия са установени и задържани младежите на възраст 19 г. и двама на 17 г. Образувано е досъдебно производство.

2 кражби са регистрирани през денонощието в РУП-Димитровград. Първата е от необитаема къща в с. Долно Белево, откъдето след разкъсване на найлон на прозорец е открадната микровълнова фурна.

От незаключен обор в местността „Пърженка“ край града пък е открадната крава с ушна марка.

Третата кражба е от помещение в свиленградското с. Капитан Андреево, където е проникнато след разбиване на входна врата. От помещението на ул. „Антон Иванов“ са откраднати 100 лв., 5 евро и 3 кутии цигари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
werso
werso
04.11.2013 13:38 13:38

Едно нещо не разбрах от статията, как така на 81-годишният мъж ,който е от град Симеоновград изведнъж домът му в който живее се оказа в с.Константиново.То бива неграмотно написана статия ,ама този който я е писал явно е отсъствал от най-важния предмет за неговото кариерно развитие.

Back to top button