Регион

Петролен бос поема димитровградския пазар

Неделен пазар, архивДимитър Вълчев е новият управител на ОП СПИОПТ в Димитровград, съобщи кметът Иво Димов.

Вълчев ще е временно изпълняващ длъжността до провеждането на конкурс. Днес преди обяд той е бил представен на главния технически сътрудник на Неделния пазар Ангел Колев, който запазва поста си.

Новият шеф на битака идва от петролния бизнес. Той е син на Вълчо Вълчев, собственик на фирма „Сиера“. Вълчев-младши е на 38 г. и е с повече от 14 г. трудов стаж. Управител и съдружник в „Сиера“ ЕТ и „Лайт газ“ ООД. Той е магистър по „Индустриален мениджмънт“, женен с две деца.

Както Haskovo.info писа, досегашният управител на пазара Лидия Николаева бе освободена от поста в края на миналата седмица след среща с градоначалника. Димов допълни, че раздялата е станала по взаимно съгласие и допълни, че пазара има нужда от нови управленски идеи и увеличаване на приходите.

За няколко седмици това е третата смяна на управители в общински предприятия след тези в „Детски и младежки център“ и „Благоустрояване“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button