Хасково

На вицепремиера Даниела Бобева й писнало от медии

Даниела Бобева в ХасковоВицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева обяви, че й е писнало от централните медии. „Аман от медии“ – така тя посрещна журналистите пред смаяния поглед на събралите се в зала „Марица“ на областна администрация бизнесмени минути преди началото на форума на тема „Подобряване на икономическата среда и мерки за намаляване на административните бариери през бизнеса“.

„Не сме дошли тук да правим шоу, а работа да вършим“, коментира заместник – министър председателят, смятайки, че бизнесът ще се притеснява да говори пред журналисти. Присъствието на журналистите обаче създаде неудобство единствено на министър Бобева, която не успя да стартира срещата с „мръсен виц“ за разведряване на обстановката.

Със или без съгласието на вицепремиера, медиите останаха на дискусионния форум. На него стана ясно, че тепърва правителството смята да въвежда редица облекчения за фирмите. Едно от тях е общият регистър на НАП, Статистиката и Агенцията по вписванията. Това ще направи България една от петте страни в Евросъюза, въвела подобно облекчение, подчерта вицепремиерът.

Правителството работи и за по-облекчен визов режим за турски граждани. В тази връзка от началото на декември ще заработи система за електронно подаване на документи за визи. Това ще спести и време и средства за турските граждани, бе категорична Даниела Бобева.

Има идея и да се електронизира тръжната процедура за покупка на лекарства и консумативи за болниците, за да се понижат разходите за закупуване на лекарства, обяви още Бобева.

Даниела Бобева в Хасково Даниела Бобева в Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
05.11.2013 13:53 13:53

Anton Tenchev – komsomoletz,slyjitel na 6-to ot DS,obral seianite kato ne im rzplati mliakoto,mandrata falira zaedno sas sadryjnika my.Sega toi e preyspiavasht biznesmen na nashia grab i se izkiprl na sreshtata.Niamash li srama Antone.Dokoga shte kradesh.

Анонимен
Анонимен
05.11.2013 14:22 14:22

А НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ТАЯ КУКУМЯВКА.ОСТАВКА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯРИ…

Back to top button