Хасково

Д-р Хърсев пое Агенцията по храните от днес

Агенция по хранитеНовият началник на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково е д-р Владимир Хърсев, съобщи за Haskovo.info самият той.

Хърсев ще изпълнява тази длъжност временно до обявяване на конкурс. „Има заповед, ние сме длъжни да се съобразим“, коментира лаконично назначението си новият шеф, който е в системата от 30 години.

Той сменя на поста д-р Марияна Шумова, която също бе временно на директорският пост след като през юли титулярът д-р Христо Вълчанов бе дисциплинарно уволнен. Резултатите от вътрешно разследвани показали, че д-р Вълчанов не е изпълнил решение на Върховния административен съд, с което е отменено затварянето на магазин за месо в района на зеленчуковия пазар в Хасково.

Междувременно бе обявен конкурс за длъжността директор на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково, но той бе прекратен през октомври. Причина за това стана жалба до комисията, която провежда конкурса. Членовете й са сметнали, че жалбата е основателна, но от пресцентъра на Агенцията по храните не дадоха повече подробности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иво
иво
05.11.2013 14:03 14:03

д-р хърсев изгони ЛЕСОВА И ЩЕ СПЕЧЕЛИШ К-СА.

Back to top button