Регион

Закопчаха 8 бракониери на дърва

ПолицияСедем мъже от Любимец и 27-годишен свиленградчанин са задържани за кражба на дърва, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера служители от полицейския участък в Любимец са установили, че любимчаните на възраст от 21 до 48 г. заедно със свиленградчанина са извършили незаконна сеч на 10,5 куб.м. сурови дърва в землището на село Лозен. Мъжете са задържани до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Трима харманлийци са задържани за друга кражба. 77-годишен мъж, живеещ на ул. „Г.М.Димитров“ в Харманли е сигнализирал, че след разбиване на прозорец е проникнато в къщата му, откъдето са откраднати 34 ел. двигатели, 15 ротори от ел. двигатели, 2 ел. двигатели с монтирана към тях помпа, 2 динамо за МПС и моторен трион. След проведени оперативно-издирвателни действия, криминалистите са установили и задържали младежите на възраст 22, 23 и 32 г. Инкриминираните вещи са иззети с протокол. Те са задържани до 24 часа.

Вчера по обяд, служител към ВиК в Тополовград е съобщил за кражба на вода от водоснабдителна мрежа в града. На място е изпратена група, която е установила, че 55-годишен мъж на ул. „Ален мак“ и негов съсед-връстник са осъществили неправомерно присъединяване към водоснабдителната система, с което са създали условия за непълно отчитане на водата. Образувани са досъдебни производства.

(2 кражби са регистрирани снощи и в Свиленград. Първата е от паркиран на ул. „Простор“ лек автомобил „Мерцедес“. От колата, ползвана от 33-годишна дама са откраднати 2 регистрационни табели. Също 2 табели са откраднати на кола, сигнализира 74-годишен собственик на ВАЗ. Автомобилът е бил паркиран на улица „Първи май“ в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button