Регион

Деца окрадоха селска бакалия, сгащиха младеж в хранителен магазин

Полиция, архивДве момчета на 10 и 12 г. са доведени в РУП-Хасково за кражба от бакалията в с. Жълти бряг, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Децата изкъртили катенара на входната врата на магазина и откраднали неустановено количество хранителни продукти и 30 лв. на монети. По случая са образувани досъдебни производства.

42-годишен свиленградчанин пък е задържан за извършена домова кражба. Залавянето му е осъществено след като 83-годишна жена е подала сигнал за кражбата от дома й на ул. „Св. Кирил и Методий“ в града. Мъжът е проникнал в жилището през незаключената му врата и е отмъкнал 15 лв. и семейни снимки.

За неосъществена кражба съобщават от РУП-Тополовград. В ареста до 24 часа е задържан 20-годишен младеж от града хванат от автопатрула в момент на кражба от хранителен магазин, където е проникнал през отворения прозорец.

Кражба на кабел е ретистрирана през денонощието в хасковското управление. Чрез изкопаване са откраднати 80 метра телефонен кабел от парк „Кенана“ в областния град.

Снощи в 20 часа е получен сигнал за пожар в частен дом на ул. „Нестор Марков“ в Харманли. Жилището е обитавано от 42-годишен мъж от града и 23-годишна харманлийка. От пламъците са изгорели 9 кв.м. покривна конструкция. Причините за пожара са в процес на изясняване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button