Хасково

Общината: БТК да си запълни дупките до понеделник

ДупкиБТК е собственик на шахтите с изпочупените капаци пред ДНА и на ул. „Дунав“, съобщи след направена проверка шефът на общинската служба КОРЗ Милен Китин.

ДупкиТой допълни, че са изготвени констативни протоколи, придружени със снимков материал. От общинската служба са направили и предписание до компанията опасните дупки по тротоарите да бъдат запълнени най-късно до понеделник идната седмица.

Както Haskovo.info писа една от най-опасните дупки се намира на тротоара пред ДНА, където ежедневно минават стотици пешеходци и деца, трениращи в групите в бившия Дома на народната армия. Подобно е и положението с повредените капаци на шахти по тротоара на ул. „Дунав“, където също може да пропадне крак не само на дете, но и на възрастен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
телеком
телеком
06.11.2013 16:27 16:27

Ееее,защо пишете глупости бе?
Шахтата на БТК е отзад зад стълба-кръгла,чугунена.Това е съвсем друга канална мрежа,не е неизвестна и това не е първия случай на този оператор.

ffuk
ffuk
06.11.2013 16:31 16:31

Дупки има още и до ОУ„Х. Смирненски„,от към Лебеда до Общинска полиция точно преди пешеходната, но незнам дали са на БТК или някой друг!!!

дфхй
дфхй
06.11.2013 16:32 16:32

Дупки има още и до ОУ„Х. Смирненски„,от към Лебеда до Общинска полиция точно преди пешеходната, но незнам дали са на БТК или някой друг!!!

човек
човек
07.11.2013 11:57 11:57

Това не е ул. Дунав а ул.Булаир

Back to top button