Регион

Задигнаха бойлер, телевизор и лаптопи от вила край Стамболово

Полиция, архивТрима хасковлии познати на органите на реда са задържани за кражба, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Хасковските полицаи са получили сигнал от 39-годишен мъж от града, който заявил, че от дървена постройка в имота му, намиращ се на 500 метра от с. Стамболово е открадната голяма част от покъщнината му.

Крадците изкъртили шпертплат, поставен на прозорец и са откраднати телевизор, метален балон на бойлер, въдица, лампа, 2 лопати, кирка и метални тръби и предмети.

След подадения сигнал са установени и задържани мъжете на възраст 26, 19 и 20 г. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в 11 часа е получен сигнал от специалист контрол към ВиК за кражба на вода от водоснабдителната мрежа на Тополовград. На адреса на ул. „Велико Търново“ е установено, че 67-годишен мъж е осъществил неправомерното прикачване към системата, с което е създал условия за непълно отчитане на водата.

Две кражби са регистрирани през последното денонощие. Първата е на 82 метра телефонен кабел, откраднат чрез отваряне на разпределителни шахти на ул. „България“ в Тополовград. Стойността на откраднатото е около 1000 лв.

Втората е домова кражба от жилище на ул. „Първа“ в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в къщата след разбиване на прозорец и е откраднало телевизор.

Бецакцизни цигари и тютюн и стоки с лого на защитени марки пък иззеха харманлийските криминалисти. Снощи в 20 часа в Харманли те са проверили лек автомобил „Фолксваген Шаран“, шофиран от 40-годишен хасковлия с 35-годишен спътник. При проверка на багажното отделение на колата са открити и иззети 3200 къса цигари без бандерол, килограм нарязан тютюн и 65 чифта боти и ботуши с лого на известни търговски марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button