Регион

Контрабандна козметика в шкаф за инструменти на границата

Парфюми, илюстрация1074 козметични продукта са открили митническите инспектори в шкафа за инструменти в товарен камион с турска регистрация, съобщават от Агенция „Митници“.

Камионът бил управляван от турски гражданин, който представил надлежно оформени документи за стока. Въпреки това превозното средство било насочено за пролъчване с рентгеновата система, при което било установено наличие на необичаен багаж в шкафа за инструменти.

При последвалата физическа проверка митническите инспектори открили в шкафа вместо инструменти 852 червила, 84 спирали за очи, 70 кутии пудра, 48 молива за очи и 20 сенки за очи. Козметиката била собственост на шофьора на товарния автомобил.

Стоката е задържана, а на нарушителят – 46-годишен турски гражданин, е съставен акт за опит за пренасяне на стоки през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button