Регион

Наградиха двама полицаи заради бежанците в Харманли

Полиция, архивДиректорът на областната дирекция на МВР в Хасково комисар Петьо Петров отличи началника на РУП-Харманли главен испектор Гроздан Крушков и старши инспектор в РУП-Харманли Пламен Петков.

С „писмена похвала“ той им благодари за неуморната им служба и принос във връзка с подготовката, организацията и последващите действия свързани с реда и сигурността на временния бежанския център в Харманли. Това стана в навечерието на професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.

ПолицияКомисар Петров поздрави служителите на ОДМВР-Хасково от свое име и от името на ръководството на МВР. „В навечерието на професионалния празник на българската полиция – 8 ноември, денят на Свети Архангел Михаил, искам да Ви благодаря за труда, за волята и решителността, за приноса на всеки от вас за ограничаване и неутрализиране на криминалните прояви в областта. Желая ви здраве и последователност в усилията да гарантираме спокойствието и сигурността на гражданите, трудът ни да буди уважението и доверието им“, поздрави подчинените си комисар Петров.

Междувременно над 170 деца от Хасково, Любимец и Свиленград дадоха старт на новия випуск „Детска полицейска академия“. Десетте отбора положиха изпит, за да се влеят в редиците на академията. В хода на учебната година на децата им предстои да придобият знания за полицейската професия, за различните видове полицаи и техните отговорности, за основните задачи на полицията и за начините й на действие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button