Регион

Спипаха зимна колекция менте на „Армани“

МентетаЗимна колекция от 19 039 текстилни изделия, обувки, чанти, портмонета и колани, имитиращи световноизвестни марки, както и 17 600 къса контрабандни цигари, скрити между тях, разкри и задържа на ГКПП „Капитан Петко войвода“ мобилна митническа група от Централно митническо управление.

Стоката пристигнала на българо-гръцкия пункт в товарен камион с българска регистрация, пътуващ от Турция за Словакия. Митническите служители от мобилната група селектирала за проверка камиона, който се оказал натоварен с колети и кашони със 125 вида артикули, всички носещи логото на 30 различни защитени търговски марки. Най-голямо е количеството на текстилните изделия – менте. 4352 са блузите с дълъг ръкав, носещи логото на „Burberry“, „Armani“, „Polo“, „Philipp Plein“, „Gant“. Чорапите с марката „Nike“ са 4340, общото количество на плетените шалове и шапки е 4343, като по-голяма част са с логото на „G-star“. 1565 са анцузите, суитчърите са 852, 693 са дънковите панталони, а ризите са 614.

В изпълнение на Европейски регламент 1383/2003 и Закона за марките и географските обозначения стоката е задържана и за случая ще бъдат сезирани правопритежателите на търговските марки.

Сред добре подредените колети и кашони с текстилни изделия в товарния камион митническите служители намират укрити и 890 кутии цигари с марката „Winston“, облепени с грузински бандерол. За случая са уведомени компетентните органи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.11.2013 12:21 12:21

ВЗЕМЕТЕ ГИ РАЗДАЙТЕ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ , ИЛИ ПО-ВЕРОЯТНО ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕТЕ НА ЧЕРНО !

Back to top button