Регион

Крадец се жали, че му отмъкнали колата, закопчаха го

Полиция, архивНа 6 ноември 26-годишен жител на село Узунджово е заявил в РУП-Хасково, че му е отнет лекия автомобил „Форд Фиеста“.

От издирвателните действия на криминалистите станало ясно, че същият ден „тъжителят“ заедно със двама свои съселянини на 20 и 19 г. с въпросната кола са откраднали вещи от 2 вили, намиращи се край разклона за с. Стамболийски.
При кражбата обаче били забелязани от собственик на вила, който уведимил полицаите. Извършителите са изоставили откраднатите вещи и колата и са избягали. По-късно са установени и задържани до 24 часа.

Две взломни кражби са регистрирани през последното денонощието. Първата е от ресторант на бул. „България“ в Свиленград, осъществена между 23 и 7 часа. Неизвестен извършител е счупил стъкло на външна хладилна витрина и е откраднал 4 бутилки вино.

Втората кражба е на медна заземителна шина и 3 проводника, след като е скъсал мрежа на въздухопровод на станция в землището на тополовградското с. Устрем. Освен това е срязал и 2 маркуча за входяща и изходяща нафта, всичко на обща стойност около 700 лв. Образувани са досъдебни производства.

Четирима димитровградчани на възраст 20, 19, 18 и 22 г. са задържани за кражба в РУП-Димитровград. Местните криминалисти са установили, че те са извършили кражбата на телевизор от свой съсед на ул. „Първа“ в града станала преди 2 дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button