Хасково

Намериха отровено куче до детска градина в Хасково

Отровено кучеОтровено куче до детска градина „Незабравка“ в Хасково намериха днес жители от квартала.

Умъртвеното четириного било забелязано около 14 часа от младо семейство от бл. 57 на ул. „Добруджа“. Те слезли до колата си, паркирана на ул. „Ангел Войвода“, между блока и забавачката и забелязали под возилото кучешкия труп. Притеснени те веднага се обадили на спешния телефон 112.

„Още никой не идва да вдигне отровеното животно. Мисля, че това трябва да сторят от Гражданска защита или общинското предприятие „Екопрогрес“. Според мен на трупа трябва да се направи аутопсия за да се види с какво е било отровено кучето“, заяви Владислав от отсрещния блок, който е в хасковското сдружение „Зоодоброволци“. Мъжът каза още, че до сега сдружението не знае за други инциденти с отровени кучета в Хасково. Той сподели, че вчера е хранил въпросното куче с кокали. Според него смъртта му е настъпила тази нощ.

„Явно и тук започва насилието над животните което се шири в София, където зачестиха случаите с отровени кучета. А иначе кварталът ни е спокоен“, допълни Владислав.

Хората от района са притеснени от случилото се особено заради близостта на детската градина и минаващите от там малки деца.

Шефът на ОП „Екопрогрес“ Коста Сарджев заяви за Haskovo.info, че в неделя няма дежурни, които да приберат трупа на кучето. Това можело да стане понеделник сутринта.

 Отровено куче Отровено куче 
 Отровено куче  Отровено куче

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ззз
ззз
11.11.2013 13:14 13:14

от къде знаете ,че е отровено ,като казвате ,че аутопсия не е правена.Ами ако се окаже ,че се е задавили от кокалите,с които е хранено предната вечер от Владислав……

ujas
ujas
11.11.2013 14:05 14:05

Много злоба много нещо. И какво като е хранено от Владислав?? Поне е нахранено било. Как може в един коментар да има толкова злоба не знам.Защо не му купи гранули ти,за да не се задави ????

габи
габи
12.11.2013 21:12 21:12

пожелавам на този който го е отровил да изпита мъките който е изпитало и кучето .за такива изродии който тровят ,няма място на земята ,грешки на природата !!!!!!

Владислав
Владислав
12.11.2013 21:15 21:15

казах че ми прилича не едно което съм хранил и се оказа че не е то ,и това не е станало от кокали ако незнаете ,ако го бяхте видяли отблизо щяхте да разберете че е отровено !!!!!!!! заблудени хора .няма да образовам никой ,но който желае може да прочете закона за защита на животните от 1933 на нацистите и си правете извод дали са били толкова големи убийци !!!

Back to top button