Хасково

Омахаха „къртицата“, ИАРА остана само с двама инспектори

ImageГлавният инспектор в ИАРА-Хасково, за който от любители риболовци имаше съмнения, че работи в комбина с бракониери вече е отстранен, научи Haskovo.info.

Припомняме, че на 17 септември рибари сигнализираха за „къртицата“ тогавашния началник на сектор в Хасково Костадин Костадинов, както и изпълнителният директор на ИАРА Майдън Сакаджиев.

Подозренията към държавния служител бяха, че е прикрил десетина сигнала за бракониерски улов, подадени от рибари на телефон 112. Тогава риболовците предупредиха, че ако не бъдат взети мерки срещу „къртицата“, те ще уведомят за случая земеделският министър Димитър Греков.

Възстановеният на поста началник на сектор в Хасково д-р Милчо Милчев потвърди, че от 30 октомври в службата вече не работи главен инспектор, поради съкръщение на щата му. Така хасковската агенция остава с двама щатни което е крайно недостатъчно за да се наблюдават над 2000 водоема в областта. Д-р Милчев допълни, че на него са му необходими поне още трима служители.

От началото на ноември инспекторите на ИАРА са съставили 6 акта за любителски риболов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
111
111
12.11.2013 19:00 19:00

АМИ ВЗЕМЕТЕ ДА КАЖЕТЕ КОЙ Е ТОЯ,АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ,ИНАЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ С ТАКИВА НОВИНИ(махнали някой от някъде си),УЖ СЕ БРОИТЕ ЗА СЕРИОЗНИ ЖУРНАЯЛИСТИ

333
333
16.11.2013 17:13 17:13

eeeee te imat pretencii che sa golemi jurnalisti ama samo pretenciiite ostavat

Back to top button